Skip to content
silestone-logo-white

Ermaş създаде Coante, като комбинира своите опит, дълбочинно разбиране за технологията, екологична и иновативна идентичност, и доказва своята пионерска позиция в областта на дизайна.

Coante е най-технологично напредналата фабрика за кварцови композитни плочи в света с производствен капацитет от 800 000 м2 годишно, разпложена на площ от 65 000 м2 с 25 000 м2 закрити площи.

belenco-gallery-04

Какво е Belenco?

Кварцът придобива икономическа стойност през 80-те години и особено след 2000 г., когато се превръща в широко признат продукт на пазара на камъни. Кварцът е един от най-здравите, функционални и ценни естествени камъни в света. Историята на пускането на продукта стартира в Италия, известен производител и износител на природен камък, като идеята да се използват остатъците от естествен камък като им се добави икономическа стойност, достига до наши дни.

В наши дни технологията за производство на камък е достигнала голям напредък както по отношение на размерите, така и на възможностите при дизайна, като позволява на кварцовите повърхности – широко известни като най-предпочитаните повърхности с високо качество, да достигнат по най-добрия начин до нашите жилищни помещения.

Широко известни камъни като аметист, розов, опушен и бял кварц, са част от членовете на семейството на кварцовите камъни, като на тях са кръстени и съответните цветове.

Естественият кварц, за който се знае, че е изключително твърд и здрав, се дизайн и технология, за да се превърне в кварцовите повърхности Belenco, които са най-предпочитаните и безопасни за човешкото здраве повърхности.

Модерни повърхности Belenco

Belenco вдъхва на материала бляскавия чар на естествения кварц, като го въплътява в 38 различни вариации, събрани в една елегантна колекция от цветове и текстури, отговарящи на най-разнообразни вкусове и нужди. За разлика от конвенционалните материали, Belenco внася модното излъчване на кварца в жилищните помещения по един напълно различен начин, като всичко това идва и с върхови продуктови характеристики, и със стилен и елегантен дизайн в хармония с тенденциите на времето.

belenco-gallery-06

Belenco Каталог

Галерия