Skip to content
okite-logo-white

OKITE® е специален продукт на пазара. Изработен е от голям процент (до 93%) кварц, един от най-здравите материали в природата, с добавяне на естествени пигменти и полиестерна смола. Поради тази причина OKITE® често се определя като повърхност, състояща се от кварц-смола.OKITE® е пазар на плочи. Техният типичен размер е 306 x 140 (номинална стойност), докато дебелината му варира: 1.3, 1.5, 2.0 до 3.

Okite_Prisma_Nero-use-001

Какво е OKITE®?

OKITE® е преди всичко много здрава повърхност (5 пъти по-здрава от мрамора или гранита). Лесно се почиства. Неговата повърхност е непорьозна, поради което не изисква особена поддръжка. OKITE ® е устойчив на надраскване, петна и топлина, и е незапалим: свойства, които потвърждават неговите многостранни приложения. Той не абсорбира никакви течности или храна: кафе, лимонов сок, олио, оцет, като по този начин се предотвратява образуването на вредни бактерии.

Сертифициран като безопасен продукт, OKITE® не изисква никаква допълнителна химическа защита и е идеалният избор за кухнята, дори и за повърхностите, използвани за приготвяне на храна. В допълнение, неговите естетически характеристики и свойства правят OKITE® перфектното решение за всички обстановки, което ви позволява да изразите пълноценно творческите си идеи.

Италианската иновация OKITE® 

OKITE® е резултат от години на интензивни изследвания, разработка и усъвършенстване, извършени изключително от нашия Център за изследвания и разработки в Seieffe Industrie в Montesarchio, Италия.

Макар и първоначално разработен като кухненска повърхност, OKITE® се превърна в универсален продукт, който може да се използва за много други интериорни приложения – в банята, за подови настилки и върху стени.

OKITE® определи нови стандарти в света на кварцовите повърхности и е в състояние да отговори на всички ваши нужди.

Okite_White_Avion-001

OKITE Каталог

Галерия