Skip to content
coante-logo-white

Ermaş създаде Coante, като комбинира своите опит, дълбочинно разбиране за технологията, екологична и иновативна идентичност, и доказва своята пионерска позиция в областта на дизайна.

Coante е най-технологично напредналата фабрика за кварцови композитни плочи в света с производствен капацитет от 800 000 м2 годишно, разпложена на площ от 65 000 м2 с 25 000 м2 закрити площи.

coante-gallery-Magnificent-5

Какво е Coante?

Coante поема по пътя към просветление за въображението Ви и към премахване на границите чрез модерната технология и опита, които притежава.

Coante произвежда базирани на кварц композитни плочи с най-иновативната си технология Breton.

Най-модерната технология на Coante Breton позволява производствен капацитет за всички продукти в света и за много продукти, които все още не са произведени, с превъзходно качество и цялост. 

Продуктите на Coante предлагат предимството на универсална ползваемост, като така премахват всички ограничения в съзнанието на потребителя.

Coante може да се използва за всички видове подови настилки, покрития, екстериори, плотове за кухня и баня, повдигнати настилки и стълби.

Технология BRETON

Патентована от италианската фирма Breton, материалът BRETONSTONE® накратко представлява производство на композитни продукти (плочи) чрез два основни процеса – отливане и полиране, и някои спомагателни процеси (спомагателни съоръжения), които са в тяхна подкрепа.

Технологията BRETONSTONE® се основава на принципа на комбиниране на най-добрите свойства на двата компонента в един продукт чрез комбиниране на материалите (кварц, мрамор, гранит, маслинова костилки и др.), които се довеждат до агрегатен размер (гранули) чрез свързващо вещество (смола, цимент и др.). Общата цел тук е да се отстранят дефектите, налични в естествените материали, и нееднородния естетичен вид.

coante-gallery-kaunos-1

Галерия